Hyundai IONIQ Forum banner
21 - 32 of 32 Posts
Discussion starter · #23 ·
Ładny kolor!

Zwracam się do właścicieli Ioniq 5 z zewnętrznym kolorem Cyber Grey. Moim pierwszym wyborem jest Lucid Blue, ale chciałbym mieć drugi wybór. Srebrny byłby moim drugim wyborem, ale Hyundai nie produkuje I5 w kolorze srebrnym. Proszę o zamieszczanie zdjęć swojego Cyber Grey I5.

Chciałbym również wiedzieć, jak podoba się Państwu ten kolor. W innych postach czytałem, że niektórym osobom nie podoba się ten kolor, ponieważ wygląda jak plastik.

Dziękuję z góry.
Oto Cyber Grey w słońcu południowej Kalifornii. AWD SEL.

Image

Wzywam właścicieli Ioniq 5 z zewnętrznym kolorem Cyber Grey. Moim pierwszym wyborem jest Lucid Blue, ale chciałbym mieć drugi wybór. Srebrny byłby moim drugim wyborem, ale Hyundai nie produkuje I5 w kolorze srebrnym. Proszę o zamieszczanie zdjęć swojego Cyber Grey I5.

Chciałbym również wiedzieć, jak podoba Ci się/nie podoba Ci się ten kolor. W innych postach czytałem, że niektórym osobom nie podoba się ten kolor, ponieważ wygląda jak plastik.

Dziękuję z góry.
Cześć, tylko żeby dodać coś innego do miksu - Jeśli chcesz uzyskać wygląd "Powrót do przyszłości", czy rozważałeś Shooting Star Grey?

Niedawno odebrałem swój egzemplarz, nie widząc nigdy tego koloru, ponieważ wziąłem anulowany samochód od dealera i nie miałem wyboru koloru, ale kiedy mój syn i ja skręciliśmy za róg dealera i zobaczyliśmy nasz samochód wystawiony w kolorze Shooting Star Grey - obaj krzyknęliśmy WOW!

To satynowy, w dotyku średnio szary kolor, ale wygląda jak stal nierdzewna samochodu Delorian. Szczerze mówiąc, zrobienie zdjęcia jest jak fotografowanie zachodu słońca, nigdy nie wygląda tak dobrze jak w rzeczywistości. Straciłem rachubę komentarzy na temat tego koloru, sprawia, że ludzie zwracają uwagę i pytają o to
Image
.

Oto szybkie zdjęcie. Jeśli chcesz więcej - daj mi znać.
Image

Moim pierwszym wyborem koloru był cyfrowy morski, ale ten cybernetyczny szary przypadł mi do gustu. Wygląda albo znacznie jaśniej, albo znacznie ciemniej, w zależności od oświetlenia.

21 - 32 of 32 Posts