Hyundai IONIQ Forum banner

Kierownica obszyta skórą

7.2K views 8 replies 5 participants last post by  Chris108  
#1 ·
Skrupulatnie przyszyłem skórzaną osłonę kierownicy do mojego podstawowego Ioniqa. Zajęło to trochę czasu (około półtorej godziny). Upuściłem igłę pół tuzina razy podczas cięcia i wiązania. Na szczęście nie przebiłem żadnego z moich palców!

#3 ·
Skrupulatnie przyszyłem skórzaną osłonę kierownicy do mojego podstawowego Ioniqa. Zajęło to trochę czasu (około półtorej godziny). Upuszczając igłę pół tuzina razy podczas cięcia i wiązania. Na szczęście nie przebiłem żadnego z moich palców!
Tak. Proszę zamieścić zdjęcia. Brzmi jak bardzo interesujący projekt.

A jeśli masz chwilę, czy możesz dodać swoją lokalizację do swojego profilu? Wystarczy kliknąć na swój awatar w prawym górnym rogu i wybrać Ustawienia konta z menu rozwijanego. Dzięki.

#9 ·
I tak jestem trochę stronniczy, będąc wegetarianinem i chcąc, żeby Hyundai przeszedł na pełny weganizm z IONIQ, całkowicie usuwając skórę! (obecnie jest tylko na kierownicy i dźwigni zmiany biegów, chyba?)
Znam to uczucie. Sprzedawca próbował wcisnąć jedną z "zalet" Premium SE, czyli skórzane siedzenia... nie, dziękuję, to negatywny punkt!

#6 ·
@TKGDee OP powiedział, że dostał model podstawowy, który nie jest wyposażony w fabryczną kierownicę obszytą skórą. Tylko twardy winyl. Zakładam, że OP chciał, aby jego kierownica była bardziej miękka w dotyku.