Ładuję tylko wolno, więc oczywiście, kiedy wyruszyłem w długą podróż, po 2 godzinach poszedłem się naładować i odkryłem, że mój Ioniq z 2020 roku nie będzie się szybko ładował. Błąd był szybki, coś o "Sprawdź system elektryczny EV". Próbowałem wielokrotnie i wielokrotnie szybkich ładowań, to samo, tylko słyszę klik klik klik klik klik, a potem czerwone światło wtyczki gaśnie. Skończyło się na tym, że musiałem wziąć wynajem, ponieważ nie miałem czasu czekać na wolne ładowanie.
Zabrałem go do serwisu i mieli go przez większość dnia, ostatecznie oddali mi go, mówiąc, że będą potrzebować jeszcze jednego dnia, ponieważ nie mają wystarczająco dużo czasu na diagnozę. Myślę też, że ich główni specjaliści od EV też nie byli tego dnia. Powiedzieli mi, żebym zadzwonił w przyszłym tygodniu, aby ponownie zarezerwować :/ Powiedzieli również, że będą musieli sprawdzić, czy jest to objęte gwarancją. Powinno być, mój samochód ma 107 000 km i wierzę, że elektryka jest objęta do 160 000 km
W dokumentach zauważyłem, że zawarli kody błędów:
Czy ktoś tu tego doświadczył? Jakikolwiek pomysł, co może być przyczyną?
Dzięki!!
Zabrałem go do serwisu i mieli go przez większość dnia, ostatecznie oddali mi go, mówiąc, że będą potrzebować jeszcze jednego dnia, ponieważ nie mają wystarczająco dużo czasu na diagnozę. Myślę też, że ich główni specjaliści od EV też nie byli tego dnia. Powiedzieli mi, żebym zadzwonił w przyszłym tygodniu, aby ponownie zarezerwować :/ Powiedzieli również, że będą musieli sprawdzić, czy jest to objęte gwarancją. Powinno być, mój samochód ma 107 000 km i wierzę, że elektryka jest objęta do 160 000 km
W dokumentach zauważyłem, że zawarli kody błędów:
Czy ktoś tu tego doświadczył? Jakikolwiek pomysł, co może być przyczyną?
Dzięki!!