Opublikowałem to początkowo na Reddicie, ale pomyślałem, że opublikuję to tutaj.
Miałem trochę wolnego czasu i byłem tak zirytowany słabą kanadyjską aplikacją Buelink, że zbudowałem zamiennik, którego mogę używać do 99% tego, co muszę zrobić. To nie jest aplikacja w App Store - używa Scriptable do uruchomienia, szczegóły tutaj:
To alternatywna aplikacja, która obsługuje rzeczy, których chciałem, a których oficjalna aplikacja nie ma, takie jak:
Obsługuję teraz Kanadę, USA i Europę. Sprawdź bluelink.andyfase.com pod kątem zgodności z regionem i zestawu funkcji.
Udostępnij znajomym e-GMP, obsługuje Hyundai i Kia, więc EV6, EV9, Ioniq 6, Kona itp.
Miałem trochę wolnego czasu i byłem tak zirytowany słabą kanadyjską aplikacją Buelink, że zbudowałem zamiennik, którego mogę używać do 99% tego, co muszę zrobić. To nie jest aplikacja w App Store - używa Scriptable do uruchomienia, szczegóły tutaj:
Home
A scriptable app for IOS that allows you to control your Hyundai / Kia E-GMP car using the Bluelink API. Consider it a companion app to the official Bluelink app, with a fresher UI, more responsive and extended feature such as Widget and Siri support
bluelink.andyfase.com
To alternatywna aplikacja, która obsługuje rzeczy, których chciałem, a których oficjalna aplikacja nie ma, takie jak:
- Automatyczna aktualizacja widżetów ekranu głównego i ekranu blokady
- Świeży i bardziej responsywny interfejs użytkownika aplikacji
- Opcje jednym kliknięciem dla typowych poleceń (blokada, rozgrzewanie, ładowanie itp.) zarówno w aplikacji, jak i w Centrum sterowania iOS
- Obsługa głosowa Siri „Hej Siri, rozgrzej samochód”
- Automatyzacje za pośrednictwem skrótów iOS, takich jak blokada po odejściu
- Nieograniczone niestandardowe konfiguracje klimatyzacji
Obsługuję teraz Kanadę, USA i Europę. Sprawdź bluelink.andyfase.com pod kątem zgodności z regionem i zestawu funkcji.
Udostępnij znajomym e-GMP, obsługuje Hyundai i Kia, więc EV6, EV9, Ioniq 6, Kona itp.