Hyundai IONIQ Forum banner
21 - 40 of 160 Posts
Discussion starter · #21 ·
Dobra robota, Andy!

Zastanawiam się, czy jest sposób na przycięcie ciągu kW na widżecie? Myślę, że wyglądałoby to mniej zagracone, pokazując tylko 1-2 znaki po przecinku.
View attachment 58509
O mój Boże, to okropne - tak, każda poprawka, aby zmienić na jedną cyfrę znaczącą (robię to już w głównej aplikacji) - wypchnę dzisiaj później wersję, aby to naprawić

O mój Boże, to straszne - tak, każda poprawka, aby zmienić na jedną cyfrę znaczącą (już to robię w głównej aplikacji) - opublikuje dzisiaj aktualizację, aby to naprawić
Kiedy plik zostanie zastąpiony, czy po prostu uruchamiasz skrypt ponownie, aby odczytać nowy?

Discussion starter · #23 ·
Dziękuję za podzielenie się swoją pracą, Andy. To bardzo miły dodatek i ulepszenie do nieporęcznej aplikacji BL. Hyundai powinien ci zapłacić!

Nawiasem mówiąc, jaki jest średnio procent naładowania twojej baterii 12 V? Mój wynosi zwykle od 80 do 82%. Wspaniale jest móc to tak łatwo zobaczyć na widżecie. Pozdrawiam:coffee:

Dziękuję Andy, to wspaniale. Czy jest sposób, aby pokazać napięcie 12 V również na widżecie? Na moim drugim Hi5 i po raz kolejny mam problem z akumulatorem 12 V.

Dzięki! Z przyjemnością będę to dalej utrzymywał i dodawał tu i ówdzie kilka rzeczy, więc opinie są mile widziane
Jedną rzeczą, którą zauważyłem dziś rano, jest to, że ustawienia dla twojego widżetu, które skonfigurowałem dla mil, a widżet wyświetla km. Wiem, że aplikacja bluelink, którą skonfigurowałem dla mil i która przełącza się między wyświetlaniem km lub mil, więc może dlatego. zrzut ekranu poniżej. Miło byłoby mieć 397 mil z 81% naładowania :)
Image

Discussion starter · #31 ·
Jedną rzeczą, którą zauważyłem dziś rano, jest to, że ustawienia dla twojego widżetu, które skonfigurowałem dla mil, a widżet pokazuje km. Wiem, że aplikacja bluelink, którą skonfigurowałem dla mil i która przełącza się między wyświetlaniem km lub mil, więc może dlatego. zrzut ekranu poniżej. miło byłoby mieć 397 mil z 81% naładowania :)
View attachment 58574
Wyślę Ci wiadomość prywatną, aby uzyskać jakieś logi i zobaczyć, czy możemy to rozwiązać!

Wyślę Ci wiadomość prywatną, żeby uzyskać jakieś logi i zobaczyć, czy uda nam się to rozwiązać!
Cześć,
Myślę, że ma to związek z aplikacją Bluelink, ponieważ mam ustawione mile, ale jest w niej błąd, który od czasu do czasu pokazuje kilometry.

Cześć Andy,

Przepraszam, jeśli to pytanie już padło, ale czy jest sposób na zmianę obrazu samochodu? Pytam, ponieważ mam Digital Teal i wolałbym, aby to było odzwierciedlone również w widżecie i/lub aplikacji. To nic wielkiego, ale byłby to bardzo miły akcent.

W przeciwnym razie świetna robota, naprawdę lubię tego używać zamiast aplikacji Bluelink.

wszystkiego dobrego

To jest takie fajne! Otrzymałem również "Przekroczono limit czasu podczas uruchamiania skryptu". Próbowałem zainstalować 0.7.0 i 0.6.0, zresetować ustawienia, usunąć i ponownie pobrać aplikację. Wcześniej wyświetlał się czarny ekran. Chętnie przyjmę wszelkie rady! Mam iOS 18.3.2 i Hyundaia Elantra Hybrid 2024. Nie widzę również egmp-scriptable jako opcji dla skryptu, tylko egmp-bluelink.js. Dziękuję!!

Edycja: Z pomocą AI od Windsurf, myślę, że problem polega na tym, że owners.hyundaiusa.com/bin/common/connectCar zwraca błąd 403.

To jest takie fajne! Dostałem również "Received timeout when running script". Próbowałem zainstalować 0.7.0 i 0.6.0, zresetować ustawienia, usunąć i ponownie pobrać aplikację. Wcześniej wyświetlał się czarny ekran. Chciałbym uzyskać jakąkolwiek radę! Mam iOS 18.3.2 i Hyundaia Elantra Hybrid 2024. Nie widzę również egmp-scriptable jako opcji dla skryptu, tylko egmp-bluelink.js. Dziękuję!!

Edycja: Z pomocą AI od Windsurf, myślę, że problem polega na tym, że owners.hyundaiusa.com/bin/common/connectCar zwraca błąd 403.
Hyundai Elantra nie jest modelem eGMP, prawdopodobnie skrypt oczekuje rzeczy związanych z EV od Bluelink i zgłasza błąd, ponieważ Twój samochód nie jest EV.

Ta strona jest skupiona na modelach Ioniq EV, a nie na wszystkich produktach Hyundai.

Discussion starter · #36 ·
Cześć Andy,

Przepraszam, jeśli to pytanie już padło, ale czy jest sposób na zmianę obrazu samochodu? Pytam, ponieważ mam Digital Teal i wolałbym, aby było to odzwierciedlone również w widżecie i/lub aplikacji. To nic wielkiego, ale byłby to bardzo miły akcent.

W przeciwnym razie świetna robota, naprawdę lubię tego używać zamiast aplikacji Bluelink.

wszystkiego dobrego
Na razie nie. Wymagałoby to znalezienia obrazów w każdym kolorze samochodu dla każdego samochodu, który obsługuję (a jest ich około 7, czyli około 30 obrazów).

Jest na mojej liście, ponieważ wiele osób o to pyta, muszę tylko znaleźć stronę, która ma wszystkie różne samochody we wszystkich kolorach

Discussion starter · #37 ·
Hyundai Elantra nie jest modelem eGMP, prawdopodobnie skrypt oczekuje rzeczy związanych z EV od Bluelink i zgłasza błąd, ponieważ Twój samochód nie jest EV.

Ta strona jest skupiona na modelach Ioniq EV, a nie na wszystkich produktach Hyundai.
Tak, jak dotąd nie obsługuje hybryd ani samochodów spalinowych - znowu coś, o co proszono i co mogę dodać w przyszłości

Na razie nie. Wymagałoby to znalezienia zdjęć w każdym kolorze samochodu dla każdego samochodu, który obsługuję (a jest ich około 7, czyli około 30 zdjęć).

Jest na mojej liście, ponieważ sporo osób o to prosi, muszę tylko znaleźć stronę, która ma wszystkie różne samochody we wszystkich kolorach.
Czy użytkownik może przesłać własne zdjęcie?

Potem potrzebujesz całego interfejsu użytkownika do przycinania itp. i uczynienia go przezroczystym. Prawdopodobnie skończy się to wyglądać jak gówno imo

Poszukam strony internetowej, która ma zapas zdjęć każdego koloru samochodu…
Nie wspominając o wielu innych pytaniach i wymaganiach:
  • Czy użytkownik może przesłać obraz?
    • Gdzie będzie przechowywany? Kto płaci za przechowywanie?
  • Czy użytkownik może podać link do obrazu?
  • Czy przesłane lub połączone: czy ograniczamy rozmiar pliku, proporcje obrazu lub wymiary obrazu?

21 - 40 of 160 Posts