Hyundai IONIQ Forum banner

Aktualizacja oprogramowania.

331 views 1 reply 2 participants last post by  FrankB  
#1 ·
Witajcie, mili ludzie. Czy ktoś z aktualnym oprogramowaniem mógłby potwierdzić numer. Próbowałem zainstalować AE_E_PE.EUR.S5W_L.001.001.250604, ale dwukrotnie się nie powiodło. Pobral to znajomy, więc nie jestem pewien, czy to właściwy. 2021 Ioniq EV 38kw Premium. TIA

#2 ·
Jeśli przejdziesz na stronę update.hyundai.com, zostaniesz przekierowany na podstawie Twojej lokalizacji geograficznej. Strona, na którą zostaniesz przekierowany, powinna zawierać link do Powiadomień, który przeniesie Cię do ogłoszenia firmy Hyundai, zawierającego link do listy kwalifikujących się pojazdów. Ta lista pokaże Ci wersję dla Twojego samochodu.
Nie jestem pewien, czy znalazłem właściwą stronę dla Wielkiej Brytanii, ale Oficjalna strona internetowa aktualizacji nawigacji Hyundai Motors pokazuje powiadomienie z dnia 09-wrz-2025 Aktualizacja mapy nawigacji i oprogramowania z września 2025 r. > Ogłoszenie | Oficjalna strona internetowa aktualizacji nawigacji Hyundai Motors, a to powiadomienie odsyła do tej listy: update.hyundai.com/EU/E1/updateNoticePopup/oWu7pK
Pozycja z tej listy dla Ioniq Electric wygląda tak:
Image
Image