Hyundai IONIQ Forum banner
161 - 180 of 184 Posts
tak. pasuje do całej Europy i jest uniwersalny dla wszystkich samochodów Hyundai i Kia z jednostką centralną o szerokości 10,25".
miłej zabawy
Dzięki za instrukcje, pobrałem wczoraj wieczorem i zainstalowałem dziś rano. Wygląda świetnie, dzięki za pomoc
(y)

Spoko kolego
Ok. Ciekawe z tym dabem. Spróbuj reszty otworu. Albo poczekaj i zobacz jutro.
Żadnych dalszych problemów z radiem DAB - myślę, że to była tylko usterka.
Jeden drobny problem - mapa jest zgłaszana jako "RUS" na ekranie wersji, co moim zdaniem jest oczekiwane bez pewnych poprawek plików. Nie jestem pewien, jakie poprawki są faktycznie wymagane, aby to rozwiązać.

Discussion starter · #163 ·
Brak dalszych problemów do zgłoszenia w radiu DAB - myślę, że to była tylko usterka.
Jeden drobny problem - Mapa jest zgłaszana jako "RUS" na ekranie wersji, co moim zdaniem jest oczekiwane bez pewnych modyfikacji plików. Nie jestem pewien, jakie poprawki są faktycznie wymagane, aby to rozwiązać.
To proste. Wyjmij kartę SD i podłącz ją do komputera.
Znajdź te 2 pliki bin i otwórz je w notatniku.
Edytuj RUS na EUR i zapisz
Image

Właśnie kupiłem Kia Niro 2017 first edition z 8-calowym radiem i zapytałem dealera, czy ma najnowszą aktualizację, na co odpowiedział twierdząco. Myślę, że byli albo źle poinformowani, albo kłamali - jest z 2016 roku! Nie chcę jechać 75 mil, żeby go oddać i kazać im go zaktualizować, ani płacić 40 funtów za zrobienie tego lokalnie, więc pomyślałem, że zrobienie tego samemu byłoby idealne. Problem w tym, że żaden z linków do dysku Google nie działa, cały czas dostaję komunikat, że zbyt wiele osób pobrało linki w ostatnim czasie!

Czy ktoś ma alternatywny link lub torrent do plików 8", których potrzebuję?

Miałem model ioniq 2017 na PCH, ale musiałem go oddać pod koniec zeszłego roku. Jednym z powodów, dla których wybrałem Kię, jest to, że jest prawie identyczna z elementami sterującymi i ma 7-letnią gwarancję!

Discussion starter · #165 ·
Kupiłem właśnie Kia Niro 2017 first edition z 8-calowym radiem i zapytałem dealera, czy ma najnowszą aktualizację, na co odpowiedział twierdząco. Myślę, że byli albo źle poinformowani, albo kłamali - jest z 2016 roku! Nie chcę specjalnie jechać 75 mil, żeby go zanieść z powrotem, żeby go zaktualizowali, ani płacić 40 funtów za zrobienie tego lokalnie, więc pomyślałem, że zrobienie tego samemu byłoby idealne. Problem w tym, że żaden z linków do dysku Google nie działa, cały czas dostaję komunikat, że zbyt wiele osób pobrało ostatnio linki!

Miałem model ioniq 2017 na PCH, ale musiałem go oddać pod koniec zeszłego roku. Jednym z powodów, dla których wybrałem Kię, jest to, że jest prawie identyczna z elementami sterującymi i ma 7-letnią gwarancję!
Musisz zalogować się na swoje konto Google przed pobraniem. Wtedy ominie ograniczenie

Kupiłem właśnie Kia Niro 2017 first edition z 8-calowym radiem i zapytałem dealera, czy ma najnowszą aktualizację, na co odpowiedział twierdząco. Myślę, że byli albo źle poinformowani, albo kłamali - jest z 2016 roku! Nie chcę specjalnie jechać 75 mil, żeby go zanieść z powrotem, żeby go zaktualizowali, ani płacić 40 funtów za zrobienie tego lokalnie, więc pomyślałem, że zrobienie tego samemu byłoby idealne. Problem w tym, że żaden z linków do dysku Google nie działa, cały czas dostaję komunikat, że zbyt wiele osób pobrało ostatnio linki!

Upewnij się, że jesteś zalogowany na swoje konto Google, aby uzyskać dostęp do linków Google do pliku.

Cześć
Czy możesz mi powiedzieć, które pliki mam wyodrębnić na moją kartę SD, aby zaktualizować tylko oprogramowanie układowe i oprogramowanie?
Mój samochód to IONIQ EV 2017 i mam 8-calową jednostkę centralną.
Dzięki z góry!

Cześć
czy możesz powiedzieć, które pliki należy wyodrębnić na moją kartę SD, aby zaktualizować tylko fw i sw.
Mój samochód to IONIQ EV 2017 i mam 8-calową jednostkę centralną.
Dzięki z góry!
Jestem pewien, że mapy są powiązane z aktualizacjami oprogramowania - więc jeśli miałbyś to zaktualizować, twoje obecne mapy nie działałyby i otrzymałbyś komunikat o błędzie na ekranie.

Próbowałem zaktualizować oprogramowanie 210111 do najnowszej wersji 20211114 z oficjalnej strony, przeszedłem całą instalację, ale nie załadowało się, tylko logo startowe! Co mogę zrobić?

Discussion starter · #173 ·
Próbowałem zaktualizować oprogramowanie 210111 do najnowszego 20211114 z oficjalnej strony, przeszedłem przez całą instalację, ale nie załadowało się, tylko logo startowe!
Co mogę zrobić?
Wykonaj następujące kroki

Pozdrowienia 😊
Przeglądałem forum w poszukiwaniu informacji dotyczących aktualizacji oprogramowania do mojego Kia Ceed 2020. To wszystko jest dla mnie trochę zagmatwane ze wszystkimi różnymi wersjami i systemami. Czy byłbyś tak miły i powiedział mi, czy jest aktualizacja do mojego pojazdu i podał link do właściwej wersji? Poniżej załączyłem zdjęcie mojego systemu i informacji o wersji. Dzięki
Image

Discussion starter · #175 ·
Pozdrowienia 😊
Przeglądałem forum w poszukiwaniu informacji dotyczących aktualizacji oprogramowania do mojego Kia Ceed 2020. Wszystko to jest dla mnie trochę zagmatwane ze wszystkimi różnymi wersjami i systemami. Czy byłbyś tak miły i powiedział mi, czy jest aktualizacja do mojego pojazdu i podał link do właściwej wersji? Poniżej załączyłem zdjęcie mojego systemu i informacji o wersji. Dzięki View attachment 36912
Cześć kolego

widzę, że masz jedną z jednostek d2v.

to nie jest część darmowego narzędzia do samodzielnej aktualizacji :/
to można zaktualizować tylko u dealera. JEŚLI jest nowa aktualizacja.
a aktualizacja dla jednostek d2v nie jest tak częsta jak dla innych jednostek centralnych :(

Cześć,

Szukam aktualizacji do mojego kia e-niro (niro EV) 2019.
Wszystkie linki opublikowane wcześniej przez SonicSpinner wydają się nie działać.
Jeśli ktoś ma link, byłoby idealnie.
Mój dealer mówi mi, że go zaktualizował, ale liczby sugerują coś innego.
Dzięki
Nico

Discussion starter · #177 ·
Witaj,

Szukam aktualizacji do mojego kia e-niro (niro EV) 2019.
Wszystkie linki opublikowane wcześniej przez SonicSpinner wydają się nie działać.
Jeśli ktoś ma link, byłoby idealnie.
Mój dealer mówi mi, że go zaktualizował, ale liczby sugerują coś innego.
Dzięki
Nico

View attachment 37077
Możesz to teraz zrobić sam, oficjalnie i za darmo.

P.S. Twój dealer na pewno ćpa. To oprogramowanie ma 2 lata!

Ho! Myślałem, że darmowy program aktualizujący nie jest dostępny w UE i Wielkiej Brytanii.
Czy to ostatnia zmiana?
Trwa pobieranie, mam nadzieję, że zadziała.
Bardzo dziękuję

161 - 180 of 184 Posts