Hej Ludzie
Mam dla was małą niespodziankę
tym razem mamy oficjalną aktualizację EU ALL Software na kwiecień/maj dla standardowego 8-calowego urządzenia głównego dla LG I MOBIS. To szczególnie miła niespodzianka dla urządzeń głównych Mobis, takich jak:
Santa Fe TM, i30 PDe N, KONA OSEV / GSL, i20 05.2018 -> ;, Tucson TLe 18MY, i20 2018-
Te urządzenia nie miały jeszcze okazji zaktualizować swojego samochodu, ponieważ do tej pory mieliśmy tylko oprogramowanie dla urządzeń LG.
a mapa jest tylko MOBIS z najnowszą wersją EUR.14.41
P.S. Ci, którzy już mają aktualizację, którą zamieściłem dla LG na kwiecień/maj, nie muszą ponownie aktualizować.
linki 1: Oprogramowanie i mapy
link2: Oprogramowanie
drive.google.com
Link2: mapa v. 14.41 dla urządzeń MOBIS (kona itp.)
drive.google.com
Link: mapa v14.41.42 dla urządzeń LG (ioniq itp.)
drive.google.com
Ten pakiet oprogramowania powinien obejmować wszystkie poniższe modele:
Mam dla was małą niespodziankę
tym razem mamy oficjalną aktualizację EU ALL Software na kwiecień/maj dla standardowego 8-calowego urządzenia głównego dla LG I MOBIS. To szczególnie miła niespodzianka dla urządzeń głównych Mobis, takich jak:
Santa Fe TM, i30 PDe N, KONA OSEV / GSL, i20 05.2018 -> ;, Tucson TLe 18MY, i20 2018-
Te urządzenia nie miały jeszcze okazji zaktualizować swojego samochodu, ponieważ do tej pory mieliśmy tylko oprogramowanie dla urządzeń LG.
a mapa jest tylko MOBIS z najnowszą wersją EUR.14.41
P.S. Ci, którzy już mają aktualizację, którą zamieściłem dla LG na kwiecień/maj, nie muszą ponownie aktualizować.
linki 1: Oprogramowanie i mapy
link2: Oprogramowanie
EU All Software 2021 V1.2.zip

Link2: mapa v. 14.41 dla urządzeń MOBIS (kona itp.)
Mobis_Gen_5_0_MAP_EUR.14.41.42.453.zip

Link: mapa v14.41.42 dla urządzeń LG (ioniq itp.)
Kia_Map_may_2021_14.41.zip

Ten pakiet oprogramowania powinien obejmować wszystkie poniższe modele: