Hyundai IONIQ Forum banner
41 - 60 of 137 Posts
Przepraszam, jeśli to głupie pytanie, ale jeśli przejdziesz w tryb inżynieryjny, co zamierzasz wtedy zrobić...?

Aaargh. To frustrujące:(
Biorąc pod uwagę, że zrzut aktualizacji wydaje się nie być zaszyfrowany, co jest przynajmniej początkiem, być może kod i logika mogą zostać znalezione.
Przy 26 GB trzeba będzie dużo przestudiować strukturę, żeby to znaleźć, a niektóre części i tak mogą być zaszyfrowane.

Biorąc pod uwagę, że zrzut aktualizacji wydaje się nie być zaszyfrowany, co jest przynajmniej początkiem, być może kod i logika mogą zostać znalezione.
Przy 26 GB trzeba będzie dużo przestudiować strukturę, żeby to znaleźć, a niektóre części i tak mogą być zaszyfrowane.
Byłem tam, zrobiłem to, kolego.
Ważne pliki są zaszyfrowane.

Właśnie przetestowałem i 0428 u mnie nie zadziałało, ale 0652 tak.
Ale tak naprawdę nie ma tam nic ciekawego do zrobienia.

Discussion starter · #55 ·
Wygląda na to, że nie mogę sam przesłać filmu, w razie potrzeby napisz do mnie wiadomość prywatną. Proces wyglądał następująco:
  1. Ustawienia > Ogólne > Informacje o systemie
  2. Głośność na 0
  3. Głośność na 7
  4. Naciśnij OK (wciśnij przycisk góra/dół, a nie w górę lub w dół)
  5. Głośność na 3
  6. Naciśnij OK
  7. Głośność na 1
  8. Naciśnij OK
Wprowadź 0428 w oknie hasła

Nie jestem pewien, czy w ogóle ma znaczenie, na którym ekranie jesteś, ale jestem zbyt leniwy, żeby po raz trzeci iść do samochodu. Dość bezużyteczne, ale nie oczekuj "Zielonego menu" w stylu VAG, w którym można zmienić coś interesującego :(

41 - 60 of 137 Posts